De Krokobill Zwem Game

In opdracht van Laco

Ben jij klaar voor je zwemavontuur? Zwem met Krokobill door Krokobill land, maar pas op voor alle obstakels in het water! Beweeg van links naar rechts, spring over de hindernissen, duik onder de brug door en verzamel zo veel mogelijk diamantjes.

In Krokobill de Zwemgame zwem je samen met Krokobill langs, onder en over verschillende hindernissen. Ontwijk alle obstakels en verzamel zo veel mogelijk diamantjes! Met het Laco Zwem-ABC leer je, met behulp van ons 10-stappenplan, op een leuke manier veilig zwemmen.

Heb jij een nieuwe stap gehaald tijdens je zwemlessen? Dan krijg je de geheime code voor het nieuwe level. Haal je A, B én C-diploma en zwem alle levels vrij!

Vele leuke levels

Om de kinderen te stimuleren verder te komen met de zwemles ontgrendel je elk nieuwe badje een nieuwe level in de Krokobill game. Zo ga je naar...

In Krokobill zijn verschillende thema’s verwerkt. Tijdens Pasen gaat Krokobill op zoek naar paaseieren en met Sinterklaas krijgt hij geen genoeg van de pepernoten en chocoladeletters.

Door deze periodieke thema’s blijft de game steeds weer verassen. Ook zijn deze thema’s ideaal om marketing-campagnes te activeren.

Ook reclame maken met een game?

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Vraag gerust meer informatie of een demo aan!