CityLegends

In opdracht van InnoSportLab

The city is your playground

CityLegends is dé app voor urban sporters. CityLegends daagt urban sporters uit in beweging te komen door middel van een dynamische location based game en community. In de urban scene vind je creativiteit, inclusiviteit en een Do it yourself, but do it together’ mentaliteit.

In samenwerking met gemeenten en lokale urban- en lifestyle partijen willen we de urban sporters verbinden, hun passie weergeven én voor meer actieve sporters zorgen. Het is bedacht door de urban scene en gebouwd met ons. De kernwaarden zijn altijd leidend en we willen hen een optimale gebruikerservaring bieden, met het doel om wereldwijd de meest betrokken urban gemeenschap te worden.

Op het CityLegends community platform kan iedereen zijn of haar creativiteit laten zien door korte trickvideo’s te plaatsen op zelf gecreëerde hotspots door de stad. Hierdoor laten ze hun handtekening, hun ‘legacy’ achter in de stad. Daarnaast kunnen ze de challenge aangaan met andere urban sporters.

Degene met de meest legendarische video komt bovenaan en mag zich CityLegend noemen. De gebruiker kan ook zelf challenges en spots aanmaken, wat één op één past bij de ongebondenheid van de scene. Daarnaast kunnen er ‘jams’, ontmoetings- en trainingsplekken worden aangemaakt, want in CityLegends spreekt de urban sporter op zijn eigen gekozen playground af.

CityLegends

The city is your playground

Enthousiast geworden?

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Vraag gerust meer informatie of een demo aan!

Ontwikkel team

Deze creatieve mensen hebben gewerkt aan dit project

Bodhi

Full-Stack Developer

Renske

Project Manager

Priscilla

Grafisch Design

Jeffrey

App Design

Marjolijn

Front-end Developer

Stef

Front-end Developer

Martin

Back-end Developer