Je hele evenement
geregeld in één app

Hulan's oplossing om evenementen, studiedagen, festivals en congressen interactief te maken. Stel met ons je eigen app samen. Van een simpel programma met plattegrond tot volledige gamification en augmented reality ervaring. Jij bepaald en beslist wat jouw evenement nodig heeft.

Onze evenementen apps zijn meer dan enkel een leuke gimmick. Laat bijvoorbeeld bezoekers elkaar uitdagen om zo hoog mogelijk op het 'leaderboard' te komen door foto's en berichten met elkaar te delen.

Denk aan een combinatie van speurtocht, Pokemon Go, TomTom en social media allemaal gemixt in een game. Een goed voorbeeld hiervan is de evenementen app Summa Quest die door ons is gemaakt.

Van plattegrond en agenda
tot augmented reality

Wij gebruiken game technieken om je evenement nog beter te maken. Neem hieronder snel contact met ons op voor een demo, meer informatie of een offerte. Een aantal voorbeelden:

  • Een persoonlijke agenda op basis van aanmeldingen per persoon of groep met pushmeldingen, en administratieve tools zoals een registratie systeem.
  • Verschillende mixed reality toepassingen om de bezoekers te vermaken zoals challenges, badges, golden tickets en leaderboards.
  • Opt-in mogelijkheden voor bijv. nieuwsbrieven of voor het krijgen van meer social media volgers. Of laat je bezoekers een enquête invullen na het evenement. Hierdoor ook ideaal geschikt voor marketingdoeleinden!
  • Plattegronden met GPS Locatie en routes over het gehele evenementen terrein.
  • Een volledig gepersonaliseerde applicatie incl. eigen logo en icoon al vanaf 2.000 euro beschikbaar.