Summa Quest

Evenementen App

Hulan's eigen oplossing om evenementen, studiedagen en congressen interactief te maken. Bezoekers dagen elkaar uit om zo hoog mogelijk op het 'leaderboards' te komen door foto's en berichten met elkaar te delen. Denk aan een combinatie van speurtocht, TomTom en social media - allemaal gemixt in een game.

Henra Configurator

Product Configurator

Onze configurators helpen met de verkoop van jouw product waarin vaak complexe, samengestelde producten zijn verwerkt met veel variablen. De configurator helpt de bezoeker van jouw website met het samenstellen van een complexe configuratie van een product om zo een offerte te genereren binnen een zeer korte tijd.

Haal je Theorie

Playful Learning

De 3D app van het theorie-examen rijbewijs B. Je krijgt gesproken vragen met daarbij bijbehorende 3D animaties van situaties te zien. De vragen zijn kort en krachtig en duidelijk gesteld met een overzichtelijke animatie.

We hebben nog veel meer leuke projecten. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem voor meer voorbeelden of informatie over onze projecten contact op met ons team.