Welkom bij Hulan! Wellicht sluit onze website niet helemaal aan met hoe je ons kent. Recent hebben we onze huisstijl en verhaal volledig opnieuw vormgegeven, we zijn hard aan het werk om ook onze website aan te passen. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe website!

Onze Expertise

Wij maken serious games met impact! Onze games worden gebruikt om te motiveren, te activeren, iets te leren of juist weer af te leren. Jong tot oud, elke dag zijn er weer duizenden spelers die met onze games en apps aan de slag gaan.

Sport

Gamification van Sport en Beweging

Sporten is natuurlijk al hartstikke leuk en goed om te doen. Toch kunnen gamification elementen helpen om nog meer plezier en motivatie toe te voegen aan de sporten. Net dat laatste zetje geven om toch je hockeystick, tennisracket of voetbal uit de kast te halen. Ideaal voor sportorganisaties, trainers of bedrijven die hun medewerkers willen stimuleren meer te bewegen en te gaan sporten.

Zorg

Gamification voor in de Zorg

We krijgen vaak de vraag om complexe zaken wat makkelijker uit te leggen en dat kan heel goed door middel van gamification. Lastige leerstof kunnen wij leuker maken en zorgen dat mensen het sneller begrijpen. Maar ook hebben wij bij Hulan ervaring met het maken van games voor doelgroepen zoals ouderen en gehandicapte personen. Vaak worden deze games gespeeld met het zorgpersoneel.

Onderwijs

Serious Games voor het Onderwijs

Spelenderwijs leren is de ideale manier voor kinderen én volwassenen. Onze educative games bieden een vernieuwende manier om lesstof over te brengen en leerlingen en studenten te motiveren. Wij zetten de nieuwste gamification technieken in voor onze serious games. Zo motiveren we jong en oud om iets te leren, of juist af te leren. Telefoon, tablet of juist op je Chromebook, onze serious games draaien op elk device.

Branding

Gamification voor Branding en Marketing

Speciaal voor gebruik op jouw website of voor je social media kanalen hebben we onze marketing games. Een verzameling marketing games die eenvoudig aan te passen zijn naar jouw huisstijl. Deze games zet je in om jouw website-bezoekers op een innovatieve en interactieve met jouw merk te laten spelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of een demo aan. Dan zetten wij de koffie alvast klaar!