Welkom bij Hulan! Wellicht sluit onze website niet helemaal aan met hoe je ons kent. Recent hebben we onze huisstijl en verhaal volledig opnieuw vormgegeven, we zijn hard aan het werk om ook onze website aan te passen. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe website!

Gamification van Sport en Beweging

Sporten is natuurlijk al hartstikke leuk en goed om te doen. Toch kunnen gamification elementen helpen om nog meer plezier en motivatie toe te voegen aan de sporten. Net dat laatste zetje geven om toch je hockeystick, tennisracket of voetbal uit de kast te halen. Ideaal voor sportorganisaties, trainers of bedrijven die hun medewerkers willen stimuleren meer te bewegen en te gaan sporten.

GoPlay Smart Ball

Mixed Reality Smart Ball

Samen met Kicks n Sticks hebben we de Smart Ball ontwikkeld. Inmiddels hebben we versies ontwikkeld voor voetbal, hockey en basketbal.

Je koppelt een speciale bal aan een onze Smart Ball game op je telefoon. In de game bekijk je eerst de skills van een professional. Daarna ga je zelf aan de slag.

De game analyseert vervolgens hoe goed je deze drill doet. Ben je klaar, dan je stuur jouw “Prove it"-filmpje naar je vrienden om hen te challengen. Hoe hoog denk je dat jij op de global leaderboards komt? Smart Ball heeft toepassingen voor hockey, basketbal en voetbal en wordt wereldwijd verkocht. Voor Nederland en België hebben we “Ballie” ontwikkeld, een speciale versie voor de beroemde straatvoetballer Touzani.

CityLegends

Urban Sports Community

CityLegends is een social media platform speciaal voor urban sporters. Denk aan een mix tussen Strava, TikTok en Pokémon Go en dan speciaal voor urban sporters.

De urban scene is uniek door kernwaardes als creativiteit, stedelijkheid en een ‘Do it yourself, but do it together’ mentaliteit.

Via het community platform van CityLegends kan iedereen zijn/haar creativiteit laten zien door korte trickvideo’s te plaatsen op zelf gecreëerde hotspots in de stad. Zo laten zij direct hun ‘legacy’ achter in de stad. Ooit begonnen als project wat we samen met InnoSportLab én de urban scene ontwikkeld hebben. Inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandige scale-up met gebruikers over de hele wereld.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of een demo aan. Dan zetten wij de koffie alvast klaar!