Welkom bij Hulan! Wellicht sluit onze website niet helemaal aan met hoe je ons kent. Recent hebben we onze huisstijl en verhaal volledig opnieuw vormgegeven, we zijn hard aan het werk om ook onze website aan te passen. We hopen je snel te mogen verwelkomen op onze nieuwe website!

Gamification voor Branding en Marketing

Breed inzetbaar voor het gamificeren van de branding en marketing van jouw merk!

Speciaal voor gebruik op jouw website of voor je social media kanalen hebben we onze marketing games. Een verzameling marketing games die eenvoudig aan te passen zijn naar jouw huisstijl. Deze games zet je in om jouw website-bezoekers op een innovatieve en interactieve met jouw merk te laten spelen.

Hoe verleid je jouw website-bezoekers om hun gegevens achter te laten? Of zou je liever willen dat jouw klanten op een interactieve manier met jouw merk bezig zijn?

Van games tot “spin the wheel” tot aan een spel waarbij je als hondje flink wat botten moet verzamelen. Ideaal om jouw klanten/prospects kennis te laten maken met jouw bedrijf. Verzamel leads op een speelse manier die klanten zelfs leuk vinden om te doen! Of laat je klanten jouw bedrijf juist eens van een andere kant zien.

Krokobill

Leer zwemmen samen met de leuke mascotte van Laco; Krokobill!

In Krokobill de Zwemgame zwem je samen met Krokobill langs, onder en over verschillende hindernissen. Ontwijk alle obstakels en verzamel zo veel mogelijk diamantjes! Met het Laco Zwem-ABC leer je, met behulp van ons 10-stappenplan, op een leuke manier veilig zwemmen.

Heb jij een nieuwe stap gehaald tijdens je zwemlessen? Dan krijg je de geheime code voor het nieuwe level. Haal je A, B én C-diploma en zwem alle levels vrij!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of een demo aan. Dan zetten wij de koffie alvast klaar!