Gamification voor in de Zorg

We krijgen vaak de vraag om complexe zaken wat makkelijker uit te leggen en dat kan heel goed door middel van gamification. Lastige leerstof kunnen wij leuker maken en zorgen dat mensen het sneller begrijpen. Maar ook hebben wij bij Hulan ervaring met het maken van games voor doelgroepen zoals ouderen en gehandicapte personen. Vaak worden deze games gespeeld met het zorgpersoneel.

Albeda Apotheek

Simulatie Game

In de Apotheek game probeer je jouw eigen apotheek zo goed mogelijk te draaien. Op basis van verschillende taken doorlopen de spelers elke keer weer een nieuwe dag in de apotheek. Zorg ervoor dat de klanten niet lang hoeven te wachten en dat alle recepten gecontroleerd zijn. Hoe beter je je taken doet, hoe beter jouw apotheek draait.

Studenten spelen de serious game op hun mobiel of online via de browser. De oefeningen en lesstof worden in de game gelijktijdig aangeboden met de lesstof in de echte wereld.

Pillo

De spelcomputer voor iedereen

Pillo is de spelcomputer waarbij je de games bestuurt met een kussen als controller. Omdat de controller een kussen is, is Pillo voor iedereen geschikt en daagt het uit tot bewegen en samenwerken. Door te knuffelen, te knijpen, te schudden, te draaien of te drukken, kan iedereen gamen, of je nou jong, oud, fit, kwetsbaar of beperkt bent!

De Pillo game controllers en games zijn zacht en gemakkelijk te begrijpen en te bedienen. Daarmee is Pillo dus niet alleen geschikt voor gamers, maar juist ook voor niet-gamers. Niet alleen voor fitte, jonge mensen, maar ook voor ouderen en mensen met beperkingen.

Of je nu jong, oud, gezond of beperkt bent, met Pillo kan iedereen samen gamen! Pillo is door haar zachte vormgeving en lichte gewicht net zo veelzijdig inzetbaar als een kussen, maar dan mét de magie van een game controller! Daarom wordt Pillo gebruikt voor diverse toepassingen in de zorg én daarbuiten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of een demo aan. Dan zetten wij de koffie alvast klaar!