Asgaard Saga

Playful Learning Game

In Asgaard Saga ben je een jonge, maar vooral dappere, krijger die jouw volk moet helpen! Door een grote storm is veel van jouw stad verwoest. Samen met Berkel-B hebben we deze game gemaakt om kinderen te motiveren ook thuis flink te oefenen met lezen. Gemaakt als serious game voor de behandeling van dyslexie.

Krokobill

Adver-Game

In Krokobill de Zwemgame zwem je samen met Krokobill langs, onder en over verschillende hindernissen. Ontwijk alle obstakels en verzamel zo veel mogelijk diamantjes! Met het Laco Zwem-ABC leer je, met behulp van ons 10-stappenplan, op een leuke manier veilig zwemmen.

De Apotheek Game

Educatieve Simulatie

In de Apotheek game gaan studenten aan de slag in een echte virtuele apotheek. In deze virtuele omgeving draait de speler een echte dag mee in de apotheek door middel van het helpen van klanten, orderen van recepten en nog veel meer.

KNS Smart Ball

AR Sports Game

Sportief gamen met Kicks n Sticks Smart Ball. Niet lui op de bank gamen, maar actief aan de slag met Kicks n Sticks! Koppel de speciale Kicks n Sticks bal met de app en oefenen maar. De oefeningen worden voorgedaan door echte professionals en daarna mag je zelf aan de slag. Welke technieken ga jij verbeteren? Bekijk al je resultaten en vergelijk ze met je team. Ga voor een nieuwe high score en misschien speel jij straks voor oranje!

We hebben nog veel meer leuke projecten. Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Neem voor meer voorbeelden of informatie over onze projecten contact op met ons team.