Hulan
nl
Nederlands
Menu
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? De koffie staat klaar!

Kom in contact

Hulan is gevestigd in de prachtige monumentale Linnenweverij in Waalre. Vlak onder Eindhoven en midden in de Brainport maken we de meest indrukwekkende games en leukste apps. Nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit voor een bakje koffie en een potje Mario Kart!

Klaar om van start te gaan?

Naast dat je ons kunt bezoeken in de prachtige Linnenweverij op de Markt in Waalre, kun je ons ook telefonisch, via de mail of via onderstaand formulier bereiken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bericht versturen
Contactgegevens

Hulan
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490

Adres

Markt 8a
5581GK Waalre
Noord-Brabant
Nederland

Bezoeken

Ons kantoor bevindt zich aan de Markt in Waalre, in de Linnenweverij. Je kunt ons vinden op de eerste verdieping, via de trap.

We hebben een eigen ingang aan de zijkant van het gebouw. Je kunt je auto parkeren op de Markt, of op de parkeerplaats aan de voorkant van het gebouw.

Jouw idee, onze creatieve twist

Elk project is een avontuur voor ons. Of je nu zoekt naar een meeslepende game-ervaring of een slimme educatieve tool, wij staan klaar met frisse ideeën. Bij Hulan blazen we leren nieuw leven in met onze speelse en innovatieve aanpak. Samenwerken met Hulan betekent innoveren met plezier en impact.

Om tot deze mooie oplossingen te komen, hebben we heel wat expertise in huis. Bij ons wordt er niets uitbesteed omdat we zelf willen zorgen voor de perfecte match tussen jouw visie en onze vaardigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze expertises en ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen wekken.

Leer meer over onze expertises
Hulan hoofdkantoor
Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01