Hulan
nl
Nederlands
Menu
Waar nieuwsgierigheid en antwoorden elkaar ontmoeten

Veelgestelde vragen

Wat doet Hulan?

Alleen maar leuke dingen. We zijn een erg creatief bedrijf voor (serious) games en gamification-toepassing. Alles wat daar omheen of in valt, past goed bij ons.

Wat zijn serious games?

Een serious game is een spel met een ander primair doel dan puur vermaak. Het voornaamste doel is dan bijvoorbeeld communiceren, iets leren, gedrag afleren of misschien wel verkeersveiligheid voor pizzabezorgers. Een serious game kan gebruikmaken van meerdere media: het kan een paper-based bordspel of kaartspel zijn, een gefaciliteerd managementspel of een computerspel.

Maken jullie alles digitaal?

Het meeste wat Hulan maakt is digitaal, hier ligt onze expertise en passie. Met digitale producten kunnen wij onze kennis over gamification en serious games het beste toepassen. Als het klikt, kan Hulan alle rand producten waaronder reclamewerk, video en drukwerk realiseren.

Wat is gamification?

Gamification is het toepassen van game-denken en game-technieken in niet-game omgevingen. Bij gamification gebruik je spel-elementen om gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken.

Hoelang duurt de ontwikkeling van een game?

Dit ligt er natuurlijk helemaal aan de grootte van het project. Gemiddeld is de doorlooptijd bij ons ongeveer 5-7 maanden. Een game ontwikkelen is een leuk en lastig traject. Voordat we beginnen maken we een ureninschatting per onderdeel. Deze ingeschatte uren plannen we in "scrums sprints" en vervolgens werken we van prototype via alfa en beta versies naar een oplevering. Per versie zijn er play-tests en is er overleg om de prioriteiten te bespreken.

Wat kost de ontwikkeling van een game?

Tja, daar vraag je wat… dit ligt natuurlijk helemaal aan wat voor soort game je wilt. Het ontwikkelbudget voor een kleine game begint zo rond 15.000,-. Ontwikkeling voor een game in de app stores gaat al snel naar 30.000,- en uiteindelijk geldt ook hier dat de "sky the limit" is.

Antwoord niet kunnen vinden?

Het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Geen probleem, met zo veel nieuwe ontwikkelingen valt er ook veel te vragen. Ons creatief technisch team staat klaar om je te helpen! Neem contact op, of kom langs voor een bakje koffie, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en helpen we je graag verder.

Stel je vraag
Hulan hoofdkantoor
Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Hieronder zie je een aantal partijen waarmee we samenwerkten.

KNVB
War Child
Rijkswaterstaat
Unicef
KNLTB
Ministerie van I&W
Save the Children
Dominos Pizza
Laco Zwemscholen
Ballie
Burgers' Zoo
Brainport Eindhoven
KNCB
Universiteit Tilburg
Fontys
Nevobo
Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01