Hulan
nl
Nederlands
Menu
Een aantal van de apps en games waar ons team ongelofelijk trots op is

Een greep uit onze verhalen

Elk Hulan project begint met een unieke mix van ingrediënten: een stevige basis van technische expertise, een flinke dosis creativiteit en een snufje speelsheid. Door spelelementen te integreren, maken we boeiende en impactvolle ervaringen. Onze aanpak zorgt niet alleen voor inspirerende projecten, maar maakt het proces ook een ontzettend leuk avontuur. Op deze manier combineren wij succes en plezier om iets uitzonderlijks te creëren.

Hulan zet zich in voor projecten die een positieve impact hebben. We zijn niet alleen trots op de projecten zelf, maar ook op de manier waarop we ze tot leven brengen. Samen gaan we op avontuur om een geweldig eindresultaat te ontwikkelen. Onze open werkwijze vormt de basis voor langdurige en enorm succesvolle samenwerkingsverbanden. Hieronder staan een aantal showcases waarin je kunt lezen hoe onze apps en serious games het verschil maken.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Hieronder zie je een aantal partijen waarmee we samenwerkten.

KNVB
War Child
Rijkswaterstaat
Unicef
KNLTB
Ministerie van I&W
Save the Children
Dominos Pizza
Laco Zwemscholen
Ballie
Burgers' Zoo
Brainport Eindhoven
KNCB
Universiteit Tilburg
Fontys
Nevobo
Jouw idee, onze creatieve twist

Elk project is een avontuur voor ons. Of je nu zoekt naar een meeslepende game-ervaring of een slimme educatieve tool, wij staan klaar met frisse ideeën. Bij Hulan blazen we leren nieuw leven in met onze speelse en innovatieve aanpak. Samenwerken met Hulan betekent innoveren met plezier en impact.

Om tot deze mooie oplossingen te komen, hebben we heel wat expertise in huis. Bij ons wordt er niets uitbesteed omdat we zelf willen zorgen voor de perfecte match tussen jouw visie en onze vaardigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze expertises en ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen wekken.

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01