Hulan
nl
Nederlands
Menu
De volledige organisatie van een evenement geregeld in één app

Summa Quest

Summa Quest was niet zomaar een personeelsdag, maar een groot evenement waarbij technologie, samenwerking en gamification samensmolten. Het doel was om alle deelnemers te inspireren, motiveren én activeren om zelf aan de slag te gaan met nieuwe didactische methodes. De dag bood diverse opdrachten en workshops waarbij de deelnemers vooral zelf aan de slag moesten.

Onze op maat gemaakte app fungeerde als gids, agenda en navigatie-tool. Meer dan 1300 medewerkers van het Summa College gingen op een interactieve speurtocht door de digitale wereld van het onderwijs en de boeiende omgeving van Strijp-S. De app stimuleerde met uitdagende opdrachten en zorgde ervoor dat iedereen op de goede tijd, op de juiste locatie was.

Voordat we de diepte in duiken

Summa Quest in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met Summa College en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de Summa Quest te realiseren.

Gamify your event

We creëerden de Summa Quest app met onze gamification expertise en gebruikten gametechnieken om de bezoekers te activeren en nieuwsgierig te maken. Deelnemers konden bijvoorbeeld meer punten scoren door naar specifieke locaties te gaan om extra muntjes te verzamelen. Uiteindelijk resulteerde dit in een gelopen afstand van ruim vierduizend kilometer door de deelnemers. Daarnaast waren er verschillende "side quests" die onderlinge samenwerking stimuleerde.

Centrale tijdlijn

Op grote evenementen verlies je elkaar snel uit het oog. Via een centrale tijdlijn kon iedereen een live totaaloverzicht van het evenement zien. Alle foto's, opdrachten, filmpjes en leaderboards kwamen samen. Dit gaf de deelnemers inzicht in elkaars prestaties, locaties en creatieve inzendingen. Na het evenement kregen de deelnemers hun persoonlijke tijdlijn per mail doorgestuurd.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01