Hulan
nl
Nederlands
Menu
Een e-health platform voor Acceptance and Commitment Therapy

ACT Guide

ACT Guide helpt bedrijven en zorgprofessionals met het inzetten van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Zorgprofessional en cliënt blijven met elkaar in contact via het e-health platform. Daarnaast gebruiken zorgprofessionals de ACT Guide app en platform als online leeromgeving en community. ACT Guide combineert technologische innovatie met praktische toepasbaarheid en biedt een oplossing die zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk is.

Voordat we de diepte in duiken

ACT Guide in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met ACT Guide en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de dit te realiseren.

Toegankelijk e-health platform

Zorgprofessionals en cliënten hebben op elk moment en vanaf elke locatie toegang tot de benodigde informatie en tools. Professionals willen een oplossing die hen niet alleen tijd bespaart, maar ook op een intuïtieve en toegankelijke wijze de juiste informatie biedt. Het platform is geoptimaliseerd voor diverse apparaten, waaronder telefoons, tablets en computers.

Motivatie via nudging

Voor zowel professionals als cliënten is het belangrijk dat men de "huiswerk-opdrachten" tijdig en effectief uitvoert. We passen verschillende nudging technieken toe om cliënten op een positieve manier aan te moedigen en te motiveren. Deze technieken variëren van subtiele herinneringen tot het bieden van directe, gemakkelijk te navigeren stappen om de opdrachten aan te pakken.

Privacy by design

ACT Guide is ontworpen met "privacy by design" als uitgangspunt. Deze aanpak betekent dat privacybescherming vanaf het begin van de ontwikkeling van ons platform is meegenomen zodat gebruikersgegevens veilig en beschermd zijn.

Gebruikers

50k

Gebruikers

Oefeningen

800

Oefeningen

Uur aan content

100

Uur aan content

Professionals

4k

Professionals

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01