Hulan
nl
Nederlands
Menu
Ga mee op reis en ontdenk de mogelijkheden van verhaalvertelling

Waar wij goed in zijn

Bij Hulan hebben we een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. Om dit te bereiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen.

Onze benadering is gebaseerd op het idee dat leren leuk en motiverend moet zijn. We gebruiken serious games en gamification om gebruikers te betrekken en ze te stimuleren hun kennis en vaardigheden te vergroten. Dankzij interactieve spelmechanismen en beloningsstructuren leren gebruikers op een speelse manier hun doelen bereiken.

Serious Games en Gamification
Leren en ontwikkelen dankzij spel en plezier

Serious Games en Gamification

Wij geloven dat zowel leren als ontwikkelen leuk moet zijn. Daarom gebruiken we serious games en gamificationprincipes om de leerervaring met spelen te verrijken. Hierbij kan je denken aan het ontwikkelen van een spel waarin de gebruiker de leerstof kan oefenen of waarbij we de gebruiker belonen voor het behalen van bepaalde doelen.

Virtual en Augmented Reality
Ga op reis en ontdek een nieuwe realiteit

Virtual en Augmented Reality

Ondanks onze uitgebreide gamewerelden is het soms nog moeilijk om een bepaalde situatie of omgeving nauwkeurig te simuleren. Daarom gebruiken we virtual en augmented reality om de leerervaring nog realistischer te maken. We kunnen bijvoorbeeld een virtuele oefenomgeving creëren of de gebruiker een virtuele rondleiding geven door een specifieke werkplek.

Artificial Intelligence
Gebruik deze superkracht voor betere prestaties

Artificial Intelligence

Naast de didactische inhoud van onze partners en experts, gebruiken we kunstmatige intelligentie om de leerervaring te optimaliseren. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld de leerstof aanpassen aan het niveau van de gebruiker, een gepersonaliseerde leerervaring bieden en de gebruiker voorzien van persoonlijke feedback via rapportages.

Hybride Applicaties
Jouw tools en content overal beschikbaar

Hybride Applicaties

Bij Hulan streven we ernaar om intuïtieve en gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen. Om dit doel te bereiken, ontwikkelen we altijd hybride applicaties die op alle platformen beschikbaar zijn. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld een applicatie maken die zowel op desktop als op mobiel werkt.

Dashboards en Data
Inzichtingen en beheer van je eigen content

Dashboards en Data

Software is altijd in beweging. Daarom hanteert Hulan een "data-first" principe bij het ontwikkelen van games en apps. Dit betekent dat we altijd vanuit het idee werken dat er een dashboard beschikbaar is met opties zoals uitgebreide hiërarchieën, gebruikers- en contentbeheer, en inzicht in de prestaties van de gebruikers. Op deze manier kan de software ook zonder extra ontwikkeling worden aangepast aan de wensen van de gebruiker.

Motivatie en Kennisoverdracht
Bereik jouw doel door middel van motivatie

Motivatie en Kennisoverdracht

Het overbrengen van specialistische vakkennis of leerstof is niet altijd eenvoudig. Daarom specialiseerden we onszelf in het toepassen van gameprincipes en -mechanismen om de motivatie en intrinsieke motivatie van de gebruiker tijdens het leerproces hoog te houden. Op deze manier belonen we de gebruiker bijvoorbeeld voor het behalen van specifieke doelen en bieden we een gepersonaliseerde leerervaring.

Voorbeelden in de praktijk

Onze expertise komt pas echt tot leven in de verhalen waarbij we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Ontdek enkele inspirerende voorbeelden waarin we serious games, gamification principes, virtual en augmented reality, en kunstmatige intelligentie toepasten.

Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties. Deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact. Stap in de wereld van Hulan en laat je inspireren door de kracht van leren en ontwikkelen.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01