Hulan
nl
Nederlands
Menu
Augmented reality SmartBall

SmartBall

SmartBall is een combinatie van een fysieke voetbal en gamification waarmee je overal je voetbal skills kan oefenen. Scan de code op de voetbal en je krijgt toegang tot de app van SmartBal.

In de app vind je heel veel challenges. Train met de SmartBall en deel je scores en video's via de socials. Verbeter je persoonlijke records of schop het nog verder en plaats een wereldrecord op het leaderboard.

Voordat we de diepte in duiken

SmartBall in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met GoPlay en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de SmartBall te realiseren.

Augmented reality

Scan de code op de SmartBall om de app te ontgrendelen. Door middel van augmented reality wordt de SmartBall gevolgd en worden je skills nauwkeurig gemeten.

Sport en beweging

De SmartBall app daagt je met challenges uit om te blijven trainen en jezelf te verbeteren. Zo blijf je al gamend in beweging!

Verover de wereld

Voltooi challenges en deel je scores via de socials. Verbeter je persoonlijke records en plaats jezelf op het leaderboard met een wereldrecord. Verover de wereld met jouw skills!

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01