Hulan
nl
Nederlands
Menu
Met behulp van AI helpt Ainar je om jouw prikangst te overwinnen

Ainar

Ainar helpt je om controle te krijgen over jouw prikangst. De app is ontwikkeld door onderzoekers van Tilburg University en Sanquin. Met dank aan ons wetenschappelijk onderzoek in technieken rondom Artificial Intelligence, werkt Hulan nauw samen met de twee partijen om Ainar continue te verbeteren. Met het spel leren we je wat voor jou werkt om je angst te overwinnen. Help je mee om prikangst de wereld uit te helpen?

Voordat we de diepte in duiken

Ainar in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met Ainar en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de dit te realiseren.

Artificial Intelligence

Met het algoritme zien we aan iemand of het de verkeerde kant opgaat voordat die persoon het zelf voelt. Het algoritme berekent hoe het met je gaat en op basis stuurt het de game aan. Is er een groot risico dat je angstig of onwel wordt of laat je al heel vroeg signalen van angst of flauwvallen zien? De camera registreert dit en laat het vervolgens regenen in de game. Word je weer rustig? Dan gaat de zon weer schijnen. Het weer in de game is een directe reflectie van jouw gemoedstoestand.

Wetenschap

We maken de reactie van je hersenen op een nep arm hetzelfde als de reactie op een echte arm. We doen dit door met een kwastje tegelijkertijd over zowel de nep arm als de echte arm te aaien. Hierdoor voelen en zien de hersenen exact hetzelfde en geloven ze dat de nep arm bij het lichaam hoort. Het zien van een naald kan al een enorme reactie teweegbrengen bij iemand met prikangst. Zelfs als men weet het nep is. Vervolgens zie je een bloedafname op je nep arm.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01