Hulan
nl
Nederlands
Menu
Leer lezen met behulp van een serious game

Asgaard Saga

Dansende letters en moeilijke klanken: voor kinderen met dyslexie is leren niet altijd even makkelijk en leuk. Daarom heeft Hulan voor dyslectische kinderen en alle andere kinderen die moeilijk kunnen lezen en spellen Asgaard Saga ontwikkeld!

Asgaard Saga is hét digitale behandelprogramma waarmee we met gamification kinderen plezier laten beleven en ze tegelijkertijd stimuleren en motiveren om te leren. Asgaard Saga helpt, volledig zelfstandig, kinderen aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers.

Voordat we de diepte in duiken

Asgaard Saga in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met Berkel-B en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de Asgaard Saga te realiseren.

Role-playing game

Voordat je begint creëer je een eigen personage waarmee je op avontuur gaat in de spannende wereld van Asgaard Saga. In deze wereld ben je de hoofdpersoon van je eigen unieke avontuur. De spel- en leerwereld zijn van elkaar gescheiden met een "hub world". Om verder in het spel te komen, ontkom je er niet aan om flink te oefenen met lezen.

Behandelplatform

Het behandelplatform houdt per kind automatisch de voortgang bij en laat behandelaars gepersonaliseerde sessies en opdrachten inplannen. Het online portaal faciliteert tevens de communicatie tussen de spelers, ouders en school. Alle relevante informatie wordt door middel van inzichten en rapportages gedeeld.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01