Hulan
nl
Nederlands
Menu
Een app voor het vernieuwde Tenniskids programma

Tenniskids TOF

De KNLTB heeft het Tenniskids programma vernieuwd met Tenniskids TOF. Tenniskids TOF ondersteunt leraren in het geven van lessen aan de jongste jeugd en zorgt voor behoud van jeugdspelers voor de vereniging. Het vernieuwde Tenniskids programma laat kinderen met meer plezier en motivatie op de baan staan en geeft ze (en hun ouders) inzicht in de tennisontwikkeling.

Met Tenniskids TOF, wat staat voor Tennis Ontwikkelings Fases, kunnen kinderen zich binnen het programma nog beter op hun eigen manier en tempo ontwikkelen. Het kind staat bij Tenniskids TOF centraal, wat zorgt voor meer motivatie en spelplezier. Er wordt niet alleen gekeken naar techniek en tactiek, maar ook naar mentale en sociale aspecten.

Voordat we de diepte in duiken

Tenniskids TOF in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met KNLTB en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de Tenniskids TOF te realiseren.

Combinatie off- en online

Online wordt de voortgang door de leraar bijgehouden in de app. Hierdoor kan de data meteen verwerkt worden en blijft deze actueel in combinatie met een eigen fysieke kaart waar ze hun voortgang op kunnen bijhouden. Deze kaarten maken het mogelijk voor de leerlingen om hun prestaties visueel te zien groeien, wat bijdraagt aan hun motivatie en engagement.

Gamification

Tenniskids TOF gebruikt verschillende gamification technieken. Leerlingen worden aangemoedigd en gemotiveerd om zoveel te oefenen. Leraren worden verleid om de voortgang zo goed mogelijk in te vullen en de oefeningen goed door te nemen. Gamification technieken die gebruikt worden zijn bijvoorbeeld: status, punten en levels.

Privacy en Big data

De voortgang van alle Tenniskids TOF kinderen wordt per fase en per level bijgehouden. Al deze gegevens worden in de app bijgehouden en op een veilige manier doorgegeven aan de KNLTB. Hierbij wordt grote zorg besteed aan de privacy.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01