Hulan
nl
Nederlands
Menu
Krijg grip op je tinnitus met deze AR-app

Freequency

Freequency is een augmented reality game waarmee je je eigen tinnitus/oorsuizen matcht aan het geluid in de app. Vervolgens ga je met behulp van augmented reality en ruimtelijke audio spelenderwijs op zoek naar de locatie van dat geluid in je eigen omgeving.

Het is de bedoeling dat je hersenen leren om het geluid te herkennen en er actie op te ondernemen. Deze aanpak is gebaseerd op het principe van Spiegeltherapie voor fantoompijn. Het uiteindelijke doel van deze AR-game is om grip op je tinnitus te krijgen.

Voordat we de diepte in duiken

Freequency in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met Freequency en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de dit te realiseren.

Grip op tinnitus

Freequency helpt patiënten met het leren omgaan met zijn of haar tinnitus door middel van het nabootsen van de klank die de patiënt hoort.

Ruimtelijke Audio

Met behulp van augmented reality en ruimtelijke audio helpt Freequency de patiënt om de klank te herkennen en lokaliseren.

De wetenschap

Hoewel het zomaar een spelletje lijkt, zijn alle facetten in de game heel bewust gekozen en gebaseerd op de huidige wetenschappelijke kennis op het gebied van tinnitus.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01