Hulan
nl
Nederlands
Menu
Gebruik de Pillo met druksensor als spelcomputer

Pillo Play

Pillo maakt het, ondanks een verstandelijke of meervoudige beperking, voor iedereen mogelijk om spelletjes te spelen. Door het gebruik van een doodnormaal kussen als controller, kan je op oneindige manieren meedoen. Jong, oud, gezond of beperkt: met Pillo knijp, knuffel, duw, sla of druk je de controller voor interactie met het spel en/of je medespelers.

Voordat we de diepte in duiken

Pillo Play in het kort

Hulan heeft een passie voor het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel- en leerervaringen. We combineren serious games, gamification principes, geavanceerde technologieën en andere innovatieve benaderingen zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. In samenwerking met Pillo en met behulp van de onderstaande kernpunten wisten we de Pillo Play te realiseren.

Magische sensoren

Pillo is ontworpen om zo dicht mogelijk bij een doodnormaal sierkussen te komen. Hierdoor beschouwen gebruikers het als een herkenbaar object. Dankzij de neutrale kleuren en prikkelarme, onbedrukte buitenhoes van water- en vuilafstotende stof past Pillo perfect in een dagbesteding.

Spelen zonder zorgen

Met onze unieke spellen stimuleren we beweging, prikkelen en activeren we de speler en trainen we zowel het actie- als het reactievermogen. Speel lekker in je eentje of samen met anderen. Pillo is ontwikkeld om zonder begeleiding te spelen en dankzij de verschillende spellen kan iedereen op zijn of haar eigen manier plezier beleven aan Pillo.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdek hier nog veel meer voorbeelden van verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties: deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en een blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
Leuk je te ontmoeten
Nice to meet you
Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01