Menu
De volledige organisatie van een evenement, geregeld in één app

Summa Quest

Summa Quest was niet zomaar een personeelsdag, maar een groot evenement waarbij technologie, teamwerk en gamification samensmolten. Het doel was om alle deelnemers te inspireren, motiveren èn activeren om zelf aan de slag te gaan met nieuwe didactische methodes. De dag bood diverse opdrachten en workshops waarbij de deelnemers vooral zelf aan de slag moesten gaan.

Onze op maat gemaakte app fungeerde als gids, agenda en navigatie-tool. Meer dan 1300 medewerkers van het Summa College gingen op een interactieve speurtocht door de digitale wereld van het onderwijs en de boeiende omgeving van Strijp-S. De app stimuleerde met uitdagende opdrachten en zorgde ervoor dat iedereen op de goede tijd, op de juiste locatie was.

Voordat we de diepte in duiken

Summa Quest in het kort

Bij Hulan zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel en leerervaringen. Om dit te berreiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de volgende kernpunten hebben we dit in samenwerking met Summa College om Summa Quest te kunnen realiseren.

Gamify-your-event

De Summa Quest app, gebouwd op onze gamification expertise, zette game technieken in om de bezoekers nieuwsgierig te maken en te activeren. Zo konden de deelnemers bijvoorbeeld extra punten scoren door het verzamelen van extra muntjes op specifieke locaties. Uiteindelijk resulteerde dit in meer dan 4.150 km gelopen afstand door de deelnemers. Ook waren er verschillende "side-quests" om vooral het samenwerken te stimuleren.

Centrale event-tijdlijn

Op grote evenementen raak je elkaar snel uit het oog. Via een centrale tijdlijn kon iedereen een live totaaloverzicht van het evenement zien. Alle foto’s, opdrachten, filmpjes en leaderboards kwamen samen. Dit gaf de deelnemers inzicht in elkaars prestaties, locaties en creatieve inzendingen. Na het evenement kregen de deelnemers hun persoonlijke tijdlijn per mail doorgestuurd.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdenk hier nog veel meer verschillende voorbeelden van onze verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties, deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01
Meer informatie