Menu
Door middel van AI helpt Ainar jou om je prikangst te overwinnen

Ainar

Ainar help jou om controle te krijgen over je prikangst. De app wordt ontwikkeld door onderzoekers van Tilburg University en Sanquin. Op basis van ons wetenschappelijke onderzoek, waarin we Artificial Intelligence technieken ontwikkelen, werken we continu aan de verbetering van Ainar. Met het spel kunnen we je leren wat voor jou werkt om je angst te overwinnen. Help jij mee prikangst de wereld uit te helpen?

Voordat we de diepte in duiken

Ainar in het kort

Bij Hulan zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel en leerervaringen. Om dit te berreiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de volgende kernpunten hebben we dit in samenwerking met Ainar om dit te kunnen realiseren.

Artificial Intelligence

Met het algoritme kunnen we aan iemand zien of het de verkeerde kant opgaat, voordat die persoon dat zelf al kan voelen. Het algoritme bepaalt hoe het met je gaat, en op basis daarvan stuurt het de game aan. Is er een groot risico dat je angstig of onwel gaat worden, of laat je al hele vroege signalen van angst of flauwvallen zien, dan registreert je camera dat en gaat het in de game regenen. Maar word je rustig, dan gaat de zon weer schijnen. Het weer is dus een directe reflectie van hoe het met jou gaat.

Wetenschap

We kunnen je hersenen laten reageren op een nep arm, zoals het op je echte arm zou reageren. We doen dit door met een kwastje over de nep arm te aaien, en precies hetzelfde te doen op de echte arm. Hierdoor voelen en zien de hersenen exact hetzelfde. En hierdoor gaan ze geloven dat deze neparm nu bij het eigen lichaam hoort. En alleen al het zien van een naald kan dus al een enorme reactie bij iemand teweegbrengen. Zelfs als je weet dat het nep is. Vervolgens zie je een bloedafname die wordt gedaan op je nep arm.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdenk hier nog veel meer verschillende voorbeelden van onze verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties, deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01
Meer informatie