Menu
Een e-health platform voor Acceptance and Commitment Therapy

Act Guide

ACT Guide helpt bedrijven en zorgprofessionals met het inzetten van Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Zorgprofessional en cliënt blijven met elkaar in contact via het e-health platform. Ook gebruiken zorgprofessionals de ACT Guide app en platform als online leeromgeving en community. ACT Guide combineert technologische innovatie met praktische toepasbaarheid en biedt een oplossing die zowel veelzijdig als gebruiksvriendelijk is.

Voordat we de diepte in duiken

Act Guide in het kort

Bij Hulan zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel en leerervaringen. Om dit te berreiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de volgende kernpunten hebben we dit in samenwerking met ACT Guide om dit te kunnen realiseren.

Toegankelijk e-health Platform

Zorgprofessionals en cliënten hebben op elk moment en vanaf elke locatie toegang tot de benodigde informatie en tools. Professionals hebben behoefte aan een oplossing die hen niet alleen tijd bespaart, maar ook op een intuïtieve en toegankelijke wijze de juiste informatie biedt. Het platform is geoptimaliseerd voor diverse apparaten, waaronder telefoons, tablets en computers.

Motivatie via nudging

Voor zowel de professionals als de cliënten is het belangrijk dat het "huiswerk-opdrachten" tijdig en effectief gedaan worden. We passen verschillende nudging technieken toe om cliënten op een positieve manier aan te moedigen en te motiveren. Deze technieken variëren van subtiele herinneringen tot het bieden van directe, gemakkelijk te navigeren stappen om de opdrachten aan te pakken.

Privacy by design

ACT Guide is ontworpen met privacy als uitgangspunt. Deze "Privacy by Design"-aanpak betekent dat privacy-beschermende maatregelen vanaf het begin zijn ingebed in de ontwikkeling van ons platform, zodat de gegevens van gebruikers veilig en beschermd zijn.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdenk hier nog veel meer verschillende voorbeelden van onze verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties, deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01
Meer informatie