Menu
Leer lezen door middel van een serious game

Asgaard Saga

Veel kinderen krijgen met dyslexie te maken. Dansende letters en moeilijke klanken. Leren is niet altijd even makkelijk en leuk voor deze kinderen. Daarom hebben wij voor kinderen met dyslexie en alle kinderen die moeite hebben met lezen en spellen Asgaard Saga ontwikkeld!

Asgaard Saga is hét digitale behandelprogramma waarbij kinderen door middel van gamification worden gestimuleerd en gemotiveerd om te leren, terwijl ze daarbij ook veel plezier ervaren. Asgaard Saga helpt kinderen, volledig zelfstandig, aan meer leesplezier, leesmotivatie en leeskilometers

Voordat we de diepte in duiken

Asgaard Saga in het kort

Bij Hulan zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel en leerervaringen. Om dit te berreiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de volgende kernpunten hebben we dit in samenwerking met Berkel-B om Asgaard Saga te kunnen realiseren.

Role-Playing Game

Voor je begint creeer je je eigen karakter waarmee je avontuur gaat in de spannende wereld van Asgaard Saga. Hier ben je het hoofdpersonage van je eigen unieke avontuur. De avontuur en leer-wereld worden van elkaar gescheiden via een "hub world". Om verder te komen in het spel ontkom je er niet aan om flink te lezen en te oefenen.

Behandelplatform

In dit behandelplatform wordt per kind automatisch de voortgang bijgehouden en kunnen behandelaars gepersonaliseerd nieuwe sessies en opdrachten inplannen. Ook wordt het online portaal gebruikt voor de communicatie met spelers, ouders en school. Op deze manier wordt alle relevante informatie gedeeld door middel van inzichten en rapportages.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdenk hier nog veel meer verschillende voorbeelden van onze verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties, deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01
Meer informatie