Menu
Krijg grip op je tinnitus met deze AR app

Freequency

Freequency is een Augmented Reality Game waar je je eigen tinnitus/oorsuizen gaat matchen aan het geluid in de app. Vervolgens ga je spelenderwijs met behulp van Augmented Reality en ruimtelijke audio op zoek naar de locatie van dat geluid in je eigen omgeving.

De bedoeling is dat je je hersenen leert het geluid te herkennen en er actie op te ondernemen. Deze aanpak is gebaseerd op het principe van Spiegeltherapie voor fantoompijn. Het uiteindelijke doel van deze AR Game is om grip op je tinnitus te krijgen.

Voordat we de diepte in duiken

Freequency in het kort

Bij Hulan zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel en leerervaringen. Om dit te berreiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de volgende kernpunten hebben we dit in samenwerking met Freequency om dit te kunnen realiseren.

Grip op Tinnitus

Freequency helpt patienten met het leren omgaan met zijn of haar tinittus door middel van het nabootsen van de klank die de patient hoort.

Ruimtelijke Audio

Door middel van Augmented Reality en ruimtelijke audio wordt de patient geholpen om de klank te herkennen en te lokaliseren.

De Wetenschap

Ondanks het zomaar een spelletje lijkt, maar toch zijn alle facetten in de game heel bewust gekozen, gebaseerd op de huidige wetenschap op tinnitus gebied.

Andere voorbeeldprojecten

Ontdenk hier nog veel meer verschillende voorbeelden van onze verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties, deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01
Meer informatie