Menu
Augmented Reality SmartBall

SmartBall

Met de SmartBall kan je overal je voetbal skills oefenen. Een voetbal in combinatie met Gamification die jou beter maakt. de SmartBall is een bal die je toegang geeft tot de de SmartBall-App.

In de app vind je heel veel challenges. Blijf trainen met de SmartBall. Deel je scores en de SmartBall video's via socials. Zet wereldrecords op de Leaderboard of verbeter je eigen score.

Voordat we de diepte in duiken

SmartBall in het kort

Bij Hulan zijn we gepassioneerd door het creëren van inspirerende, boeiende en effectieve spel en leerervaringen. Om dit te berreiken combineren we innovatieve benaderingen zoals serious games, gamification principes en geavanceerde technologieën zoals virtual en augmented reality om leren en ontwikkelen naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de volgende kernpunten hebben we dit in samenwerking met GoPlay om SmartBall te kunnen realiseren.

Augmented Reality

Scan de code op de SmartBall om de app te ontgrendelen. Door middel van Augmented Reality wordt de SmartBall getracked en worden je skills nauwkeurig gemeten.

Sport en Beweging

De SmartBall app daagt je uit om steeds beter te worden door middel van challenges. Blijf trainen en verbeter je skills, zo blijf je in beweging, zelfs als je gamed!

Verover de Wereld

Voltooi challenges en deel je scores via socials. Zet wereldrecords op de Leaderboard of verbeter je eigen score. Zo kan je de wereld veroveren met jouw skills!

Andere voorbeeldprojecten

Ontdenk hier nog veel meer verschillende voorbeelden van onze verhalen waarin we onze passie voor leren, innovatie en technologie combineren. Van interactieve leerervaringen tot virtuele simulaties, deze verhalen illustreren ons vermogen om boeiende en effectieve leerervaringen te creëren die zorgen voor intrinsieke motivatie, personalisatie en blijvende impact.

Op avontuur met Hulan

Bij Hulan mixen we games en technologie voor geweldige leerervaringen. Onze apps zijn super toegankelijk en via onze dashboards krijg je duidelijk inzicht in je progressie. Of je nu skills opdoet in een virtuele wereld of slim leert met AI, wij zorgen dat je geboeid blijft. Ontdek hoe wij leren naar een hoger niveau tillen: speels, persoonlijk en altijd vernieuwend.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? We hebben nog veel meer projecten die we je graag laten zien! Vraag gerust meer informatie of kom gezellig kennismaken. Dan zetten wij de koffie — of iets anders lekkers ;) — alvast klaar en kijken we naar het verhaal dat jij wil overbrengen!

Menu
[email protected]
[email protected]
040 30 46 490
Markt 8a Waalre 5581GK
KVK 62 89 47 14
BTW NL 855002463B01
Meer informatie